Voorbeelden uit de praktijk

Uw allermooiste badkamer heeft een logische en praktische indeling en geeft vorm aan uw wensen en behoeften.

1. Zodra onze badkameradviseur met u een inventarisatieadviesgesprek heeft gehad en de ruimtes zijn opgemeten, ontvangt u een professioneel ontwerp. Naast de inhoudelijk vakkundige en technische kennis zijn wij op de hoogte van de allernieuwste trends.

2. Onze badkameradviseur komt bij u op locatie, u hoeft voor uw ontwerp en advies niet de deur uit. Alle tijd en ruimte om deze, zonder verkoper erbij samen met uw gezinsleden thuis te bekijken en te bespreken. Zo ontstaan er later geen discussies aan tafel met een architect of verkoper.

3. Bij Van Doesburg Badkamers koopt u het ontwerp, geen badkamer en dit  zorgt ervoor dat u onafhankelijk zal worden geadviseerd voor de beste indeling en aankoop van de materialen. Er wordt volledig rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en situatie.

4. Tijdens het ontwerp wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de uiteindelijke totaalprijs van de badkamer. Dit geeft een stuk duidelijkheid over de haalbaarheid van uw wensen en voorkomt uiteraard teleurstellingen achteraf. De indeling bepaalt voor een belangrijk gedeelte de totaalprijs van uw badkamer. Doordat wij in het ontwerp slim omgaan met technische voorzieningen, bespaart u achteraf geld op de verbouwing en op de aanschaf van materialen.

5. In de oriëntatiefase kunt u uzelf kostbare tijd besparen door bij ons het ontwerp te bestellen. Onze adviseur zal u als onafhankelijke partij adviseren en ondersteunen bij de aankoop van uw materialen. U heeft uw eigen "personal shopper" en zekerheden.

Een aantal nuttige tips:

  • De gemiddelde levensduur van een badkamer is ongeveer 20 jaar, het is dus van belang dat u goed nadenkt over de keuzes die u maakt. U wordt tenslotte de komende 20 jaar ook hetzelfde aantal jaar ouder, dus uw badkamer moet wel levensloopbestendig zijn. Bovendien verandert mogelijk in 20 jaar ook uw gezinssamenstelling. Een badkamer pas je niet zo 1-2-3 aan, dus het is zaak goed na te denken over de voorwaarden waaraan de badkamer nu, maar ook in de toekomst moet voldoen.

  • Uw badkamer hoeft u niet alleen te zien als een praktische wasruimte. U maakt minimaal 2 maal per dag gebruik van uw badkamer. Dat betekent dat u zich er ook graag prettig en veilig voelt. U mag uw badkamer zien als een leefruimte, een volwaardig onderdeel van uw huis die volledig aansluit op uw persoonlijke smaak, stijl, wensen en behoeften. Het is ook niet noodzakelijk dat u uw badkamer volledig voorziet van tegels. Juist alternatieve materialen als stucwerk, hout en natuursteen, maken uw badkamer net even wat meer persoonlijk, bijzonder en onderdeel met de rest van de woning.

  • Er zijn weinig ruimtes in huis waar u echt even helemaal op uzelf mag zijn. Lekker, in alle privacy, genieten van het warme water en de rust die een badkamer u kan bieden. Heeft u al eens aan Wellness gedacht? Nee, niet samen met honderden andere mensen in een groot centrum, maar gewoon bij u thuis. Heerlijk alleen of gezellig samen met uw partner of gezin. Dat is mogelijk met uw nieuwe badkamer! Wat dacht u van een heerlijke ontspannende regendouche, een fijn bad met of zonder massagesysteem, een verkwikkend stoombad, een relaxende sauna of tegenwoordig pijn verminderende Infrarood stralen of UV-verlichting in uw douche of sauna. Zo wordt u niet alleen schoon in uw nieuw badkamer, maar gaat u zich er ook mentaal en fysiek beter door voelen. 

Het belang van het juiste ontwerp dat echt bij u past:

Op veel plaatsen is het mogelijk om uw badkamer samen te stellen en te kopen. In Nederland zijn er zo'n 1000 badkamerwinkels, evenals bouwmarkten en er zijn honderden webwinkels voor sanitair. Waar uiteindelijk de materialen worden gekocht is vaak afhankelijk van uw budget, voorkeur, ervaring, mobiliteit en beschikbare tijd.

Keuzemogelijkheden zijn er dus meer dan voldoende, maar de succesvolste route naar uw nieuwe gewenste ruimte start altijd met het ontwerp. Een goed ontwerp dat aansluit op uw wensen en behoeften maakt uw nieuwe ruimte pas echt bijzonder en persoonlijk. Het is bepalend of er efficiënt gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte. Ook over de mobiliteit, levensloopbestendigheid, uw gezinssamenstelling, het budget, uw smaak, uw voorkeuren qua kleur, vormen, lijnen en materialen, het gebruiksgemak, veiligheid, de routing en de synergie met de rest van uw huis.

De praktijk wijst uit dat er vaak te makkelijk wordt nagedacht over het ontwerp van uw gewenste ruimte. Ontzettend jammer vinden wij dat, want de kans is groot dat u uzelf hoogstwaarschijnlijk te kort doet. De kans dat niet het maximale van uw ruimte wordt benut is groot, net als de kans van overschrijding van het budget. Met uw definitieve ontwerp, scheelt het uitzoeken enorm veel kostbare tijd, frustratie en een hoop geld.

Slim op zoek naar een nieuwe badkamer:

Ontwerpen is een vak en als u niet een “dure” badkamer- of interieurarchitect in de arm wilt nemen, bent u afhankelijk van de ontwerpkwaliteit die de verkoopadviseur in de badkamerwinkels en bouwmarkten bezit. U treft echter zelden een verkoper aan die het vak van designer echt goed verstaat en/of een creatieve opleiding heeft genoten. Bovendien zal een verkoopadviseur natuurlijk alleen producten intekenen die hij/zij ook daadwerkelijk verkoopt en dat zijn nooit alle merken die in de sanitair markt verkrijgbaar zijn.

Slim dus om het ontwerpen van uw badkamer over te laten aan echte ontwerpers bij Van Doesburg Badkamers. U bent vervolgens vrij om uw materialen te kopen waar u dat wilt. Wij verstaan ons vak en hebben uitgebreide kennis en kunde van de sanitair markt. Naast het ontwerpen van uw gewenste ruimte is ons doel om ervoor te zorgen dat u aan het einde van de rit zoveel mogelijk kosten heeft bespaard.

Plaats een reactie

Alle reacties worden gecontroleerd voor plaatsing