Wij zijn uw gids bij het ontwerpen en aankopen van uw droombadkamer.

Een nieuwe badkamer is een behoorlijke investering. Wij hebben jarenlang in showrooms gestaan en veel geadviseerd als het gaat om de aankoop van nieuwe badkamers. Elke situatie hebben wij voorbij zien komen. Onze ervaring is dat klanten gemiddeld 30 tot 40% te veel betalen voor hun nieuwe badkamer. Daarom zijn we gestart met Van Doesburg Badkamers. Ontwerp en advies die u normaal gesproken krijgt als u een showroom bezoekt maar nu onafhankelijk, transparant en vanuit uw eigen huis en betaalbaar. U hoeft met Van Doesburg Badkamers geen showroom meer te bezoeken om uw droombadkamer te realiseren voor een eerlijke prijs. Wees geen dief van uw eigen portemonnee. Wij gaan voor u aan de slag alsof het om onze eigen badkamer gaat.

Onze zekerheden

✔︎
Nooit te veel betalen voor uw nieuwe badkamer
✔︎
Inmeten van de badkamer en toilet ruimte
✔︎
Eerlijk en onafhankelijk advies bij aankoop materialen
✔︎
Compleet badkamer plan met 3D ontwerp en technische tekeningen


Onze werkwijze

In 3 stappen naar uw droombadkamer

1

Kennismaking

Wij nemen contact met u op voor het maken van een online afspraak of bij u op locatie. Tijdens dit gesprek bespreken we uw huidige situatie, wensen en behoeften.

2

Inmeten en ontwerp

De succesvolste route naar uw droombadkamer start altijd met het ontwerp. De badkamer wordt door ons ingemeten. We maken samen het plan voor uw badkamer en wij gaan deze voor u ontwerpen. U ontvangt het 3D ontwerp inclusief bijbehorende technische tekeningen.

3

Aankoop materialen

Met onze kennis van de markt zullen wij u eerlijk en onafhankelijk advies geven. Wij verkopen geen badkamers. Wij willen voor u de beste producten voor de laagste prijs. Met een uitgewerkt plan en uw eigen personal shopper bespaard u tijd en betaald u nooit teveel voor uw nieuwe badkamer.  

Liquid error (templates/page.layouthub-60adff3dabb3b349bb6a00b2 line 11): Error in tag 'section' - '1618948980fd075e2b' is not a valid section type Liquid error (templates/page.layouthub-60adff3dabb3b349bb6a00b2 line 13): Error in tag 'section' - '1621867765dc7a2d77' is not a valid section type Liquid error (templates/page.layouthub-60adff3dabb3b349bb6a00b2 line 14): Error in tag 'section' - '1536065842202' is not a valid section type